Интерсаунд избра Менхънт България 2012

18-годишният Даниел Георгиев ще представя България на Менхънт Интернешънъл в началото на ноември.

На 17 Октомври 2012 собствениците на Мис България – Интерсаунд и клубът на елита Син Сити представиха 15 юбилейно издание на конкурса "Менхънт - България" (букв. превод - "Лов на мъже"). Конкурсът е част от световната верига "Mаnhunt International", който ще се състои в началото на ноември в Бангкок, Тайланд.

Тази година домакин на събитието беше денс клуб „Sin City" - Тhe Big Apple. В спор за титлата се впуснаха 15 момчета, подбрани сред десетки кандидати от цялата страна чрез кастинг и онлайн записване.

Председател на компетентното жури беше беше Ирина Папазова – президент на модна агенция „Интерсаунд“ и собственик на марката. Красивите мъжки тела бяха оценявани и от певицата Кристина Димитрова, модни специалисти, фотографи, културни дейци и рекмодатели.

Конкурсът бе открит по нетрадиционен начин с мистичен танц,вплетен в първо дефиле, където бе представена най-новата колекция CASUAL облекла на PAUSE JEANS - марка с традиции, любима на младежката аудитория .

Най-атрактивно беше дефилето по бански костюми на фирма Акула. Появата на всеки участник предизвикваше бурни аплодисменти сред многобройната пъстра публика.

Стил и класа показаха момчетата в трети тур, където представиха официални костюми, съобразени с най-новите модни тенденции на Сватбен център София – най-големия специализиран сватбен магазин в България.

Мащабната кампания за избор на най-красивият мъж на България се увенча с бляскав спектакъл на модният режисьор и хореограф Мартин Желев.

Раздадени бяха специални награди от фирми и рекламодатели.

За доброто настроение на публиката се погрижиха: Боряна Баташова, Дамян от Мюзик Айдъл и младият рапър Just Fly – откритие от Арт фестивала Нови звезди, организиран също от Агенция Интерсаунд.

А ето и наградите:

  • Трети подгласник – Ясен Събев

  • Втори подгласник – Явор Пенев

  • Първи подгласници – Георги Киряков и Николай Чолаков

  • МЕНХЪНТ БЪЛГАРИЯ МОДЕЛ – Калоян Денев с право на участие на Международния конкус Мистър Планет. Чаровният Калоян е на 27 години, занимава се с танци, има интереси в киното, снимал се е в епизодични роли,както и в Холивудския филм 300.

  • МЕНХЪНТ БЪЛГАРИЯ 2012 победител – Даниел Георгиев, на 18 години, който получи като награда почивка в испански курорт от Про Файл и козметични процедури от Бюти Банк България като част от подготовката му за Международния конкурс Менхънт Интернешънъл в началото на ноември, където ще представи България. Даниел Ученик в Националната търговско банкова гимназия, Специалност Митническа и данъчна администрация. До скоро – Футболист в Левски. От 15 годишен се занимава с мода. Участва и в култовия сериал „Под прикритие“.

Сподели във Facebook