Банско посреща Miss International Tourism 2013

България е домакин на международния конкурс Miss International Tourism 2013, който ще се проведе от 17 до 22 март в Банско.

Конкурсът Miss International Tourism се провежда в България за втори път, първият беше през 2005 година. Организатор на събитието е модна агенция Intersound, а домакини ще бъдат град Банско и хотел Green Life. Събитието ще се проведе под патронажа на кмета на Банско – Георги Икономов и ще бъде под мотото „Туризмът - посланик на толерантността в глобалния свят”.

В сърцето на Пирин участничките на конкурса ще прекарат една седмица, в която ще имат възможност да се потопят в уникалната атмосфера на мястото, красотата на българската природа, местния бит и култура и привлекателните условия за туризъм. За комфорта на красавиците ще се погрижи хотел Green Life, където красавиците ще отседнат. По време на престоя си момичетата ще имат възможност да посетят Рилския манастир, битови заведения, където ще вкусят традиционната българска кухня, весели и красиви състезания по белите писти, SPA комплекси и др.

Големият финал на Miss International Tourism 2013 ще се състои в петък 22 март в Банско.

Българската участничка - Александра Михайловска:

Сподели във Facebook