Мис Вселена България 2013

Снощи с грандиозен спектакъл беше избрана новата Мис Вселена България 2013, която ще представи страната ни на международния конкурс "Мис Вселена". Победителката се казва Венета Кръстева, на 21 г. от София и се занимава с танци, взима и уроци по актьорско майсторство. Очарователната блондинка ще замине през ноември за Москва, където тази година ще се състои поредното издание на световния конкурс, организиран от милиардера Доналд Тръмп и най-гледаната американска телевизия NBC. Короната беше връчена от досегашната носителка на титлата Жана Янева, която миналата година ни представи на конкурса в Лас Вегас, САЩ.

Подгласнички на победителката станаха Антония Стефанова от Варна, Виолета Варделиева от Поморие и Симона Иванова от Варна. В трите кръга на конкурса участничките се представиха със спортно-елегантни рокли на "Ху ис ху", банските костюми на "Етам" и официалните тоалети на "Брайдъл Фешън". Конкурсът се проведе в модерната зала на "София Ивент Център" в най-новия лайфстайл мол "Парадайс Център".

Част от звездното жури на конкурса бяха Юлияна Дончева - бивш депутат и носителка на титлата "Мисис България", Галена Димова - "Мис Вселена България", Мерлин Арно - световен шампион по лека атлетика за ветерани, диетоложката Анджи Касабие, пластичният хирург д-р Томов, пиарът Наско Лазаров и др.

Снимки: Алекс Манчев
Сподели във Facebook