Избраха новата "МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ"

С грандиозно шоу в залата на „Парадайс Център“ беше избрана новата „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ“, която ще представи страната ни на международният конкурс "MISS UNIVERSE" („Мис Вселена“) през януари в САЩ. „Мис Вселена“ и „Мис Свят“ са двата най-авторитетни и престижни международни конкурси за красота. Към момента „Мис Вселена“ добива все по-голяма популярност и се гледа на живо от стотици милиони зрители по света. Организатор на конкурса е милиардерът Доналд Тръмп заедно с най-гледаната американска телевизия NBC.

„МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ“ се организира за трета поредна година от модна агенция „Мега Талант Груп“.

Новата носителка на престижния приз се казва Кристина Георгиева и е от София. 22-годишната красавица учи бизнес администрация в Холандия и говори няколко езика. Тя беше избрана с голямо мнозинство от журито, което включваше известни лице от света на модата като звездната дизайнерка София Борисова, топ моделът от международните подиуми Карина Неделчева, Радина Маджид - официален представител на Versace за България, както и италианският дизайнер за марката "Who's Who" Росарио Магро. В журито беше и „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ 2012“ Жана Янева, която преди 2-години ни представи на международния финал в Лас Вегас и беше една от фаворитките на магната Доналд Тръмп. Короната на победителката беше връчена от Венета Кръстева, „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ 2013“.

По време на подготовката си за конкурса, претендентките бяха настанени в новия луксозен спа хотел „Драгалевци“.

Водещи на спектакъла бяха „пощальонът“ Пейо Филипов и телевизионната водеща Ева Кикерезова, а гост-изпълнители в шоуто бяха Константин Белчев, който е син на легендата на българската естрада Михаил Белчев, певицата Ева Георгиева и младата изгряваща звезда Никол.

Подгласнички на новата „МИС ВСЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ“ станаха Радинела Чушева, Евелин Николова и Памела Кръстева.

Снимки: FashionSense
Сподели във Facebook