Красота и Кралици в "Син Сити"

Четиринадесетото издание на конкурса "КРАЛИЦА НА КРАСОТАТА 2010" (QUEEN OF BEAUTY) се проведе на 21 юли 2010 г в култовия клуб "Син Сити" в София. Лятната нощ стана още по-гореща от събраните на едно място 18 участнички в конкурса. Организаторите от Модна агенция Интерсаунд обединиха усилията си с домакините от "Син Сити", в резултат на което се получи бляскаво шоу.

След продължителни кастинги и предварителни турове, на финала взеха участие 18 момичета на възраст от 16 до 25 години. Те са от различни кътчета на страната – Варна, Бургас, Пловдив, Габрово, Стара Загора, Дупница, Ловеч, Кюстендил, София и др.

Момичетата се явиха в три тура. Невероятната хореография на Кремена Шопова и Мартин Желев накара публиката в "Син Сити" да изпадне във възторг. Прекрасната водеща Цвети Разложка – носителка на титлата Лейди–Свят 2009, беше облечена в разкошна червена рокля на Pronovias.

В първия тур момичетата бяха облечени в тоалети, специално ушити от модна агенция "Интерсаунд". Във вторият тур претендентките се появиха като ангели и дяволи, за да отразят борбата между между тъмнината и светлината и накрая останаха в красивите бански костюми на DZ, украсени с камъни Сваровски.

В третия тур красивите момичета дефилираха с официални тоалети на Модна къща "Перлита". Дизайнерката Мариета Славчева ги облече в част от най-новата си колекция, която официално ще бъде представена през септември.

В паузите на конкурса за публиката пяха Ерик и поп–фолк звездата Таня Боева.

Журито, председателствано от Ирина Папазова, в което членуваха представители на фирмите, подпомогнали конкурса и медийните партньори, раздаде своите награди. Подгласничките бяха обявени и наградени от Галена Димова – Кралица на Красотата – 2003, а победителките от Стела Йосифова – Кралица на Красотата 2009.

  • Трета подгласничка - Натали Германова 17 г от Пловдив
  • Втора подласничка - Емилия Дандаринова 17 г от Бургас
  • Първа подгласничка - Цветелина Йорданова 22 г от Пловдив

Кралица на Красотата - 2010 Globe е Габриела Стоичкова 21 г от София
Кралица на Красотата - 2010 International Мариола Милушева 19 г от София.

Победителките получиха корони, ленти, трофеи и много награди. Те ще представят България на Международните конкурси за красота "Queen of the world" и "Queen of Beauty International", които ще се проведат в Китай.

След награждаването участничките в конкурса продължиха да се веселят до ранни зори заедно с гостите на клуба.

Сподели във Facebook