Двойничка на Николета Лозанова участва в "Най-Секси Българка Лято 2012"

В петък вечерта организаторите от Mark Agency отново ще ни предоставят възможност да се насладим на поредната порция сексапилни дами "борещи" се за титлата "Най-Секси Българка". Вече 4 години конкурсът се организира с каузата "Против нагласените конкурси в България" и е един от малкото реални конкурси, където победителката се избира според "вота на народа".

Елате на живо на 5 октомври от 20 часа в елитното столично заведение "Маскара", където ще се проведе летния кръг с 15 дами, предварително избрани с онлайн гласуване в официалната страница на конкурса www.facebook.com/sexybg. Журито ще бъде съставено от предишни победителки в конкурса, а не клишираните известни личности и подобни. Всеки желаещ да присъства ще може да дойде без предварителна продажба на куверти или билети.

Палавата перничанка Натали Лозанова, която е върла фенка на Николета Лозанова (и по случайност доста прилича на нея без допълнителните операции), също ще се хвърли в напредварата. Ето и по една снимка на участничките - всичко останало на 5 Октомври от 20 часа.

Сподели във Facebook